ANBEFALT HELSEFILMER (SE LISTE MED ANDRE NEDERST):

Spesielt Anbefalt Film, kanskje en EPOKEGJØRENDE FILM:

Dokumentarfilmen som ble lansert juli 2012, "Levende Helse" er kanskje tiårets viktigste film! Jeg har møtt Terje Toftenes (filmskaperen) ved fler andledninger og sett endel av hans filmer, men dette tror jeg nok er en av de mest epokegjørende og viktige filmene! Denne filmen bør ses flere ganger fordi den er så kompakt informasjonsmessig. Veldig visuelt og vakkert designet, tydelig og jordnært budskap. Revolusjonerende. Anbefales på det varmeste!

Handling:
Filmen omhandler bl.a.: Mirakelet rundt hva som skaper helse, hva er det?
Hva er det som styrer kroppens selvhelbredende krefter?
Vet vi fremdeles alt for lite om dette?
Hvorfor har vi en epidemi av livsstilssykdommer vi ikke klarer å kurere?
Leter vi etter svarene på feil sted? For enkelte kan nok svarene på noe av dette være innlysende, for mange vil svarene nok være oppsiktvekkende. Men vær klar for endel overraskelser underveis også!
I filmen medvirker bl.a. Lege Audun Myskja, Masuru Emoto og Deepak Chopra.

TRAILER FRA "LEVENDE HELSE" FILMEN:
Filmen "Levende Helse" er vurdert av holistisk kostholdsveileder og helserådgiver Simen Myrberget. Se også fler filmer fra Terje Toftenes bl.a. den svært spennende filmen om kornsirkler m.fl.

Kjøpetips:

Se hvor du får det rimeligst. Akkurat nå så tror jeg det kun er en nettbutikk som har filmen inne og den får du her ved denne linken. En annen nettbutikk som er kjent for å være rimelig er Cdon.no. Ellers så kan du sjekke Platekompaniet. Et godt tips for å spare penger kan enkelte ganger være å kjøpe via Amazon (se filmliste) (se også tips om hvordan handle via Amazon). Her kan man gjøre noen kupp og spare opptil et par hundre bare på en film, enkelte ganger og norske nettbutikker har ikke alltid så lyst til å ta inn helsefilmer.

Dersom du kvier deg for å importere kan du også kjøpe filmer innen helse og velvære via denne linken (til en norsk nettbutikk), med godt utvalg.

Fler tips ang. helseprodukter av Simen Myrberget? Simen Myrberget var med å stifte Oslo Spirituelle Filmklubb i 2004. Se fler filmanbefalninger av Simen Myrberget. Se også delfinfilm-anbefalninger og Science Fictionfilm anbefalninger av Simen Myrberget

Klikk her for å anbefale denne filmen videre:
Takk for at du sprer dette! :-)

Helseveien, veien til bedre helse gjennom bl.a. kurs, foredrag, konsultasjoner og anbefalninger fra kost

Kjøpetips Ang. Sonefrie Dvdspillere:
Om filmen(e) du har valgt er i sone 1 eller alt annet enn sone 2 så krever det at du har en "sonefri" dvd-spiller eller en pc der du kan stille inn regionen eller sonene som det heter til f.eks. sone 1 (region 1). Hvorfor skulle man ønske å eie en sonefri spiller? Fordi at det finnes svært mange spennende filmer man ellers ikke kunne se så man ville gå glipp av mye spennende. Man kan kjøpe sonefri dvd-spiller i Norge bl.a. via Elkjøp ca. 450-800 kr, eller på andre nettbutikker til ca. kr 249.- her..
Eller evt. kjøpe en mer fancy spiller fra Amazon her: Phoenix SV70


Import-tips via Amazon:
Har du handlet bøker eller annet fra Amazon tidligere behøver du ikke å opprette ny profil om du skal handle fra Amazon UK (altså den avdelingen som befinner seg i europa). De er ofte svært gunstig på pris og leveringskostnadene (porto/frakt) er ca. mellom 15-35 kr. levert til Norge og utvalget er stort. Det er mange filmer her det ikke lar seg gjøre å skaffe fra norske filmbutikker.

Dersom du kvier deg for å importere kan du også kjøpe filmer innen helse og velvære via denne linken (til en norsk nettbutikk), med godt utvalg.

Bestilling fra Amazon:
Dersom en film ikke kan leveres til din adresse er det fordi selgeren ikke sender til f.eks. Norge (om du har adresse i Norge). Da må du se etter selger som sender ut "international". Den oversikten får du inne på Amazon når du går inn på prislisten (ulike priser i liste der det står on selger sender ut "international" (eksempel). Husk å ta kun en bestilling av gangen (kan inneholde fler filmer, men ikke gå over kr 185.-). La det gå noen dager mellom hver slik at de ikke putter flere filmer i en pakke og det overstiger anbefalt kjøpesgrense (maks kr 185.-). Se forøvrig tips om sonefri dvdavspiller over her

Levering og toll:
Det tar fra 5-20 virkedager å få levert ca. bare pass på at du ikke handler for mer enn kr 200,- norske kr (totalsum, uten frakt/porto). Du bør også ligge litt under kr 200.- (i tilfelle kursen svinger opp for å unngå at du tipper over kr 200.-). Så rådet er å legge seg på maks. ca. kr 185.- + frakt/porto. Følger du rådet om å legge deg lit under kr 200,- så unngår du toll og ekstrautgifter:

* Det taes forbeh. om evt. feil. Vi kan ikke dekke evt. kostnader ved feil.

holdsveileder Simen Myrberget. Kurs og foredrag på Gran Canaria, i Norge og i Spania. Her får du også generelle råd og anbefalninger bl.a. hvordan du kan kjøpe helseprodukter rimeligst. Vi anbefaler utfra egne erfar


ngder de mest effektive og de beste helseproduktene. Alt fra vannrensing, ph verdi endring, klorfjerning, tannpleie, kosttilskudd, luftrensere, strålingsfjernere, mobilstråling osv.