ANBEFALTE SCIENCE FICTION-FILMER
(SE LISTE OVER ALLE SCIFI-FILMENE)

Om science fiction og helse:

Det er vel ingen klar forskning som tyder på at science fiction filmer påvirker helsen i særlig grad, men om de gjør deg glad eller inspirert så kan vel den gleden og avspenningen telle for noe i hvertfall :-)

Spesielt Anbefalt serie:

Serien "Star Trek Voyager Denne serien er perfekt om du vil glemme hverdagen for en stund og ta av med mannskapet ut i verdensrommet, eller faktisk talt bli en del av mannskapet.
Det er fort gjort og bli oppslukt og å se fler episoder etter hverandre.
For meg en holistisk, morsom, spennende og spirituell serie med grensesprengende opplevelser som du blir en del av. Ja jeg vil gå så langt som å si oppløftende "fryd-sciencefiction". Kanskje eksisterer det noen lignende dimensjoner i universet med skapninger som vi her får møte?

KLIPP FRA SERIEN (trailer):

Scenen over viser litt humor og en smaksprøve på av noe av atmosfæren i serien.

Serien "Star Trek Voyager"er vurdert av holistisk helserådgiver og kostholdsveileder Simen Myrberget

Kjøpetips:

Se hvor du får det rimeligst. Cdon.no kan være en bra kilde. Cdon har for tiden (juni 2012) et pakketilbud på ca. kr 600.- for hele serien. Ellers så kan du sjekke Platekompaniet, de har også pakketilbud.
Videre står du fritt til å kjøpe via Amazon, se gjerne tips om hvordan handle filmer osv. via Amazon

Fler tips ang. helseprodukter av Simen Myrberget? Simen Myrberget var med å stifte Oslo Spirituelle Filmklubb i 2004. Se fler filmanbefalninger av Simen Myrberget f.eks. delfinfilmer også fler science fictionfilmer i kategori Diverse og Star Wars. Se også hele Star Trek Voyager Serien


Helseveien, veien til bedre helse gjennom bl.a. kurs, foredrag, konsultasjoner og anbefalninger fra kostholdsveileder Simen Myrberget. Kurs og foredrag på Gran Canaria, i Norge og i Spania. Her får du også generelle råd og anbefalninger bl.a. hvordan du kan kjøpe helseprodukter rimel

Kjøpetips Ang. Sonefrie Dvdspillere:
Om filmen(e) du har valgt er i sone 1 eller alt annet enn sone 2 så krever det at du har en "sonefri" dvd-spiller eller en pc der du kan stille inn regionen eller sonene som det heter til f.eks. sone 1 (region 1). Hvorfor skulle man ønske å eie en sonefri spiller? Fordi at det finnes svært mange spennende filmer man ellers ikke kunne se så man ville gå glipp av mye spennende. Man kan kjøpe sonefri dvd-spiller i Norge bl.a. via Elkjøp ca. 450-800 kr, eller på andre nettbutikker til ca. kr 249.- her..
Eller evt. kjøpe en mer fancy spiller fra Amazon her: Phoenix SV70


Import-tips:
Har du handlet bøker eller annet fra Amazon tidligere behøver du ikke å opprette ny profil om du skal handle fra Amazon UK (altså den avdelingen som befinner seg i europa). De er ofte svært gunstig på pris og leveringskostnadene (porto/frakt) er ca. mellom 15-35 kr. levert til Norge og utvalget er stort. Det er mange filmer her det ikke lar seg gjøre å skaffe fra norske filmbutikker.

Dersom du kvier deg for å importere kan du også kjøpe filmer innen helse og velvære via denne linken (til en norsk nettbutikk), med godt utvalg.

Bestilling fra Amazon:
Dersom en film ikke kan leveres til din adresse er det fordi selgeren ikke sender til f.eks. Norge (om du har adresse i Norge). Da må du se etter selger som sender ut "international". Den oversikten får du inne på Amazon når du går inn på prislisten (ulike priser i liste der det står on selger sender ut "international" (eksempel). Husk å ta kun en bestilling av gangen (kan inneholde fler filmer, men ikke gå over kr 185.-). La det gå noen dager mellom hver slik at de ikke putter flere filmer i en pakke og det overstiger anbefalt kjøpesgrense (maks kr 185.-). Se forøvrig tips om sonefri dvdavspiller over her (på noen filmer vil man trenge det)

Levering og toll:
Det tar fra 5-20 virkedager å få levert ca. bare pass på at du ikke handler for mer enn kr 200,- norske kr (totalsum, uten frakt/porto). Du bør også ligge litt under kr 200.- (i tilfelle kursen svinger opp for å unngå at du tipper over kr 200.-). Så rådet er å legge seg på maks. ca. kr 185.- + frakt/porto. Følger du rådet om å legge deg litt under kr 200,- så unngår du toll og ekstrautgifter:

* Det taes forbeh. om evt. feil. Vi kan ikke dekke evt. kostnader ved feil.


gst. Vi anbefaler utfra egne erfaringder de mest effektive og de beste helseproduktene. Alt fra vannrensing, ph verdi endring, klorfjerning, tannpleie, kosttilskudd, luftrensere, strålingsfjernere, mobilstråling osv.