ANBEFALTE DELFIN-FILMER:
(SE LISTE OVER ALLE DELFINFILMENE):

Om delfiner og helse:

Det å omgåes delfiner og hvordan det innvirker på helsen er et svært interessant og vitalt tema. Forskning viser at bl.a. det å se bilder og høre frekvenser (lyder av delfiner) kan gjøre at hjernen vår blir mer balansert (forh. mellom høyre og venstre hjerndehalvdel). Min erfaring med å arrangere delfinreiser er å se hvordan deltakerne lyser opp og blir mer tilstede her og nå i seg selv i møte med delfinene. Dette kan sette i gang prosesser i deltakeren som kan forløse blokkeringer og som fra et holistisk perspektiv vil kunne påvirke helsen. Hvordan delfinfilmer evt. kan virke inn på din helse, må du evt. finne ut av selv her:

Spesielt Anbefalt film:

Filmen "The Big Blue" (cdon) er en svært vakker og forunderlig film med både oppturer og nedturer med rom for egen tolkning, pust og refleksjon.
Den er en hyllest både til livet og til døden. Filmen er basert på en sann historie om Jaques Mayol og hans møte med delfinene og søken etter egen identitet. Det er en holistisk film med undertonder av humor, dyp spiritualitet, vennskap, forhold og en reise i det indre og ytre samt action. Filmen er av høy kvalitet rent filmatisk og musikken av Eric Serra er verdt å kjøpe i seg selv. Anbefales på det sterkeste! OBS! Styr langt unna den amerikanske versjonen. Så lenge filmen har musikk av Eric Serra er du på den sikre siden. Et godt tips ville være å kjøpe Blu Ray versjonen (krever Blurayavspiller, men du får så klart filmen som vanlig dvd også).
Bluray-versjonen kan du kan velge å avspille både den vanlige versjonen (som passer best første gang man ser filmen) og editors cut (regissørens versjon) som er en lengere versjon.

KLIPP FRA FILMEN:

Scenen over er ikke den beste totalt sett, men viser litt av hovdepersonens personlighet og en smak av noe av atmosfæren og stemningen + musikken i filmen.

Se også tips om en annen meget spesiell og vakker, flott delfinfilm.
En ekte frydfilm nemlig :"Gutten Og Delfinen / A Dolphin Tale":


Filmen "The Big Blue"er vurdert av holistisk helserådgiver og kostholdsveileder Simen Myrberget

Kjøpetips:

Se hvor du får det rimeligst. Cdon.no kan være en bra kilde, de har f.eks. bluray-versjonen rimelig. Ellers så kan du sjekke Platekompaniet.
Videre står du fritt til å kjøpe via Amazon (se filmliste) (se også tips om hvordan handle via Amazon)

Fler tips ang. helseprodukter av Simen Myrberget? Simen Myrberget var med å stifte Oslo Spirituelle Filmklubb i 2004. Se fler filmanbefalninger av Simen Myrberget. Se også fler delfinfilm-anbefalninger og Science-Fiction anbefalninger av Simen Myrberget

Helseveien, veien til bedre helse gjennom bl.a. kurs, fo

Kjøpetips Ang. Sonefrie Dvdspillere:
Om filmen(e) du har valgt er i sone 1 eller alt annet enn sone 2 så krever det at du har en "sonefri" dvd-spiller eller en pc der du kan stille inn regionen eller sonene som det heter til f.eks. sone 1 (region 1). Hvorfor skulle man ønske å eie en sonefri spiller? Fordi at det finnes svært mange spennende filmer man ellers ikke kunne se så man ville gå glipp av mye spennende. Man kan kjøpe sonefri dvd-spiller i Norge bl.a. via Elkjøp ca. 450-800 kr, eller på andre nettbutikker til ca. kr 249.- her..
Eller evt. kjøpe en mer fancy spiller fra Amazon her: Phoenix SV70


Import-tips:
Har du handlet bøker eller annet fra Amazon tidligere behøver du ikke å opprette ny profil om du skal handle fra Amazon UK (altså den avdelingen som befinner seg i europa). De er ofte svært gunstig på pris og leveringskostnadene (porto/frakt) er ca. mellom 15-35 kr. levert til Norge og utvalget er stort. Det er mange filmer her det ikke lar seg gjøre å skaffe fra norske filmbutikker.

Dersom du kvier deg for å importere kan du også kjøpe filmer innen helse og velvære via denne linken (til en norsk nettbutikk), med godt utvalg.

Bestilling fra Amazon:
Dersom en film ikke kan leveres til din adresse er det fordi selgeren ikke sender til f.eks. Norge (om du har adresse i Norge). Da må du se etter selger som sender ut "international". Den oversikten får du inne på Amazon når du går inn på prislisten (ulike priser i liste der det står on selger sender ut "international" (eksempel). Husk å ta kun en bestilling av gangen (kan inneholde fler filmer, men ikke gå over kr 185.-). La det gå noen dager mellom hver slik at de ikke putter flere filmer i en pakke og det overstiger anbefalt kjøpesgrense (maks kr 185.-). Se forøvrig tips om sonefri dvdavspiller over her (på noen filmer vil man trenge det)

Levering og toll:
Det tar fra 5-20 virkedager å få levert ca. bare pass på at du ikke handler for mer enn kr 200,- norske kr (totalsum, uten frakt/porto). Du bør også ligge litt under kr 200.- (i tilfelle kursen svinger opp for å unngå at du tipper over kr 200.-). Så rådet er å legge seg på maks. ca. kr 185.- + frakt/porto. Følger du rådet om å legge deg litt under kr 200,- så unngår du toll og ekstrautgifter:

Oppdatert Pundkurs:
Oppdatert Dollarkurs:
* Det taes forbeh. om evt. feil. Vi kan ikke dekke evt. kostnader ved feil.