ANBEFALTE DELFIN-FILMER:
(SE LISTE OVER ALLE DELFINFILMENE):

Om delfiner og helse:

Det å omgåes delfiner og hvordan det innvirker på helsen er et svært interessant og vitalt tema. Forskning viser at bl.a. det å se bilder og høre frekvenser (lyder av delfiner) kan gjøre at hjernen vår blir mer balansert (forh. mellom høyre og venstre hjerndehalvdel). Min erfaring med å arrangere delfinreiser er å se hvordan deltakerne lyser opp og blir mer tilstede her og nå i seg selv i møte med delfinene. Dette kan sette i gang prosesser i deltakeren som kan forløse blokkeringer og som fra et holistisk perspektiv vil kunne påvirke helsen. Hvordan delfinfilmer evt. kan virke inn på din helse, må du evt. finne ut av selv her:

Spesielt Anbefalt film: "A Dolphin Tale / Gutten og Delfinen":

Filmen "Gutten Og Delfinen" er en film som fikk meg til å gråte og le hele veien. Kan ikke huske at tårene har trillet nesten kontinuerlig i like stor grad på noen film, men samtidig med at jeg smilte i hjertet. Fimen er basert på en sann historie om delfinen "Winther" som ble funnet alvorlig skadet på stranden av filmens andre hovedperson en ung og innadvendt tenåringsgutt. Gutten som til nå har isolert seg på hobbyrommet vil gjennom møte med delfinen åpne opp for ekte glede, kreativitet, handlekraft innlevelse og enagsjement. Mer tror jeg ikke jeg vil røpe. Jeg vil bare varmt anbefale den! Dette er en ekte frydfilm!

KLIPP FRA FILMEN:En annen spesielt anbfalt delfinfilm er "The Big Blue"


Filmen "Gutten Og Delfinen"er vurdert av holistisk helserådgiver og kostholdsveileder Simen Myrberget

Kjøpetips:

Se hvor du får det rimeligst. Cdon.no kan være en bra kilde, men akkurat nå (9 juli 2012) så er det Platekompaniet som har den rimeligste versjonen.
Videre står du fritt til å kjøpe via Amazon (se filmliste) (se også tips om hvordan handle via Amazon)

Fler tips ang. helseprodukter av Simen Myrberget? Simen Myrberget var med å stifte Oslo Spirituelle Filmklubb i 2004. Se fler filmanbefalninger av Simen Myrberget. Se også fler delfinfilm-anbefalninger og Science Fictionfilm anbefalninger av Simen Myrberget


Helseveien, veien til bedre helse gjennom bl.a. kurs, fo

Kjøpetips Ang. Sonefrie Dvdspillere:
Om filmen(e) du har valgt er i sone 1 eller alt annet enn sone 2 så krever det at du har en "sonefri" dvd-spiller eller en pc der du kan stille inn regionen eller sonene som det heter til f.eks. sone 1 (region 1). Hvorfor skulle man ønske å eie en sonefri spiller? Fordi at det finnes svært mange spennende filmer man ellers ikke kunne se så man ville gå glipp av mye spennende. Man kan kjøpe sonefri dvd-spiller i Norge bl.a. via Elkjøp ca. 450-800 kr, eller på andre nettbutikker til ca. kr 249.- her..
Eller evt. kjøpe en mer fancy spiller fra Amazon her: Phoenix SV70


Import-tips:
Har du handlet bøker eller annet fra Amazon tidligere behøver du ikke å opprette ny profil om du skal handle fra Amazon UK (altså den avdelingen som befinner seg i europa). De er ofte svært gunstig på pris og leveringskostnadene (porto/frakt) er ca. mellom 15-35 kr. levert til Norge og utvalget er stort. Det er mange filmer her det ikke lar seg gjøre å skaffe fra norske filmbutikker.

Dersom du kvier deg for å importere kan du også kjøpe filmer innen helse og velvære via denne linken (til en norsk nettbutikk), med godt utvalg.

Bestilling fra Amazon:
Dersom en film ikke kan leveres til din adresse er det fordi selgeren ikke sender til f.eks. Norge (om du har adresse i Norge). Da må du se etter selger som sender ut "international". Den oversikten får du inne på Amazon når du går inn på prislisten (ulike priser i liste der det står on selger sender ut "international" (eksempel). Husk å ta kun en bestilling av gangen (kan inneholde fler filmer, men ikke gå over kr 185.-). La det gå noen dager mellom hver slik at de ikke putter flere filmer i en pakke og det overstiger anbefalt kjøpesgrense (maks kr 185.-). Se forøvrig tips om sonefri dvdavspiller over her (på noen filmer vil man trenge det)

Levering og toll:
Det tar fra 5-20 virkedager å få levert ca. bare pass på at du ikke handler for mer enn kr 200,- norske kr (totalsum, uten frakt/porto). Du bør også ligge litt under kr 200.- (i tilfelle kursen svinger opp for å unngå at du tipper over kr 200.-). Så rådet er å legge seg på maks. ca. kr 185.- + frakt/porto. Følger du rådet om å legge deg litt under kr 200,- så unngår du toll og ekstrautgifter:

* Det taes forbeh. om evt. feil. Vi kan ikke dekke evt. kostnader ved feil.


redrag,