ANBEFALT: Retro Telefonør Til Smarttelefon, Ipad, Iphone Etc.
Uten Stråling (oppdatert 30.01.2013):

Er det noe som er omstridt er det hvorvidt stråling er helseskadlig.
Skulle ikke forundre meg om det om noen få år blir omtalt som like skandaløst at man i Norge hadde strålingsverdier med ca. 1 million høyere verdier tillatt enn i Sveits som at man som lege røkte og deltok i reklame om tobakk på 50 og muligens 60 tallet. Elektrosmog er blitt et begrep. De som er sensitive vil merke at det å få telefonen på avstand hjelper. Handsfree er desverre ikke nok, da strålingen like forbasket går rett inn i øret.

Forutsetning for vurdering:
Siden 2008 har jeg vært medlem av FELO (forening for el-overfølsomme). Jeg stod frem i Dagbladet i en reportasje med likesinnede og fortalte om hvordan denne hemmingen oppleves. Siden det har jeg testet ut mye rart. Noe fungerer og andre ting er mer placebo kanskje. Det som gjør at jeg kan ta tlf. og snakk i mobilen er faktisk dette retro gammeldagse telefonrøret.


Illustr. over viser samme type rør som jeg kjøpte i 2011, til ca. kr 70.-

KOSTNAD:

Det rimeligste jeg har kommet over er ca. kr 70.- (12 $ eller 9 euro) via asia. Porto til Norge skal bli på ca. kr 48.- ($8). Så totalpris ca. kr 118.- må sies å være rimelig da man i Norge må ut med minst dobbelt eller tre til firdedoblet.
Det blir ikke noe toll på kjøp fra utlandet som er under kr 200.- (varens verdi, ikke medberegnet frakt)

OM PRODUKTET:

Produktet innfrir. Jeg føler ingen strålingsbelastning så lenge kabelen er strukket ut. Ikke noe varmedannelse i hodet eller ubehag. Telefonen din må ha en standard 3.5 mm jackkabel inngang (slik som bl.a. Iphone 3,4 og 5, Samsung og endel andre smart-telefoner har). Ellers skulle jeg ønske at det var høyere lyd når det kommer inngående sms, men det har kanskje noe med innstillinger å gjøre.
Uansett jeg er kjempefornøyd! Røret er fjærlett og solid og kan medbringes dit man farter. Jeg ringer aldri uten. Ut i fra de siste erfaringene og tilbakemeldinger fra folk som har kjøpt produktet, viser det seg at man er fornøyd, men at man må snakke litt høyere enn vanlig for at motparten skal høre godt hva man sier. For noen kan det være en ulempe.

FILM SOM VISER TILSVARENDE PRODUKT (egenskaper) I BRUK:


Kjøpetips:
Produktet "Retro Handset for iPhone, Android Smartphones, Mobile Phones, iPad (3.5mm)", selges bl.a. via den asiatiske Nettbutikken Chinavasion som jeg anbefaler denne gang. Min erfaring med kjøp fra disse var helt uten problemer. Tok bare 15 dager så var den i postkassen til en total pris inkl. frakt av kr 118.- (pris fra høsten 2012)!

Du kan også også kjøpe modeller som har omtrent samme egenskaper via Amazon Uk

Det strålingsreduserende produkter her er vurdert av holistisk helseveileder og kostholdsveileder Simen Myrberge som selv eier og bruker dette.


Fler tips ang. helseprodukter av Simen Myrberget?

Klikk her for å anbefale dette telefonrøret videre:
Takk for at du sprer dette! :-)