DISCLAIMER / EVT. BEGRENSNINGER VED BRUK AV SIDENE:

Vi tilstreber at informasjon på helseveien.no sine websider skal gi så nøyaktig og oppdatert informasjon som mulig om tema knyttet til helsespørsmål. Informasjonen gjøres tilgjengelig med den uttrykkelige forståelse at hverken Simen Myrberget eller evt. andre bidragsytere på disse sider formidler medisinsk råd, og vi ønsker ikke at våre sider skal brukes til selvstendig diagnose eller behandling.

Tips og ideer på Simen Myrbergets internettsider er på generelt grunnlag og er ikke nødvendigvis egnet for alle. De er til informasjon og inspirasjon, men erstatter ikke konsultasjon hos en lege. Vi er ”like forskjellig på innsiden som på utsiden,” (ref. Berit Nordstand) og det er viktig at du får helseråd fra kvalifisert personell som er tilpasset deg og din unike tilstand.

Hvis du har spørsmål eller bekymringer om din helse, spør din lege eller kvalifisert helsepersonell før du kommer i gang med, endrer eller avslutter behandling, inkludert endringer basert på det du har lest eller tolket på disse sidene.

Produktene som det annonseres for eller anbefales, er ikke ment å erstatte konvensjonell medisinsk behandling og det hevdes heller ikke at disse kan kurere noen sykdommer.

helseveien.no kan heller ikke ta ansvar for evt. opplysninger som mot formodning er gitt feil eller f.eks. svingninger i valutakurs eller kjøp som går gjennom helseveien.no (helseveien.no er ikke selger av produkter):

- Den Californiske Stat advarer (forklaring av Prop 65 advarsler fra enkelte nettsider) / produktadvarsler, les mer om dette her):