Vegansk B12 fra Global Healing og Fler Produkter:
Oppdatert 05.03.2020:Bilde over: Det å handle på Finchley sin nettbutikk, spesielt første gang, egner seg IKKE fra mobil dessverre.

Denne type B12 er i følge bl.a.medisinsk klarsynte Anthony William, en av de aller beste B12 fordi den ikke inneholder skadlige tilsetninger og fordi den har de 2 former B12 som kan taes opp.
Det enkleste da er å handle det via England (etter min erfaring)!
Er du skeptisk til veganske tilskudd? Det var jeg før jeg satt meg mer inn i ulike problemstillinger.
Akkurat dette er noe av det aller beste jeg har kommet over. Dette er faktisk et av mine personlige favorittprodukter av alle kostilskudd! Ikke bare er smaken behagelig, men også "magefølelsen", når man tar dette. Ikke minst kan det måles økning i blodprøvene etter å ha tatt dette tilskuddet over tid! (blodprøver viser forøvrig ikke det helt rette bildet).

HVORDAN (følg metoden 0-5 herunder):

Det hele er relativt enkelt og SLIK GJØR DU DET:

0.) Gå inn her på de 3 prod. AW anbefaler direkte:


OBS! DE TREKKER FRA ca. 20% PÅ ALLE PRISER (Engelsk skatt, det jeg har fått opplyst skal gjelde inntil 31.12.12.2020, selv etter Brexit m.ao.)!
Dette kommer deg tilgode. De prisene som står der på nettsiden er altså dyrere enn det du faktisk betaler til slutt!

GODE TIPS!
1.) Handle f.eks. minst EN stor flaske B12 av gangen samtidig med 1 liten B12. Eller minst for rett under 100 pund!
Du må prøve deg litt frem m.h.t. toll osv. hva som lønner seg, men det lønner seg ikke lenger å handle kun en flaske! Holdbarheten på f.eks. B12 over, er god! Man bruker ca. en flaske i mnd. av de små B12. Se om det er fler produkter som kan lønne seg å kjøpe samtidig her (lengre ned på siden).

2.) Velg den frakten du føler deg komfortabel med. Den dyreste via DHL skal gi deg tracking og forsikring av varens verdi.Tidligere (før grensen på 350 ble opphevet), brukte jeg billigste frakt for å komme under grensen, men nå blir det toll og moms på alt (15% moms på kostilskudd)! + tollgebyr. Les mer HVA VI ESTIMERER AV GEBYRER og TOLL => HER!

Regelverket er komplekst og jeg Simen kan ikke ta økonomisk ansvar for evt. feil opplysninger eller evt. ekstra gebyrer utenom hva man antar her på denne nettsiden eller i Facebookgruppen.

3.)
Du må skrive om ÆØÅ både i navn og adresse (om du har dette). Æ = ae ( AE, Ø = oe / OE og Å = aa / AA!

4.) Rabattkode 10% spesielt for AW gruppene, som Simen forhandlet seg frem til direkte med Finchley, (
Finchley ønsker å kartlegge om denne kampanjen med rabattkode og samarbeide
med meg Simen / Helseveien er vellykket,
så start alltid fra denne nettsiden her og klikk på produktene herfra, det er til hjelp. Også med tanke på videre forhandlinger med Finchley om gruppeimport (da kan vi få ned tollgebyret også evt.):

RABATTKODE FOR Finchley
GLOBAL HEALING (alle produktene):

Kopier Koden Under

GH-SM_Norway_UK

(oppdatert 01.03.2020):

Klikk HER for å komme til alle produktene!

Gyldighet = ???, fra 1.3.2020 og fremover

- 10 % rabatt på alle varer fra Global Healing!5.) Det er noen felt, der du må klikke "på" (slik at de blir blå) for å
velge / godkjenne, se illustrasjon (les evt mer her):


* Legg merke til at bruker ikke ÆØÅ i adr. min over!

ANDRE PRODUKTER FRA FINCHLEY SOM ER MEGET BRA:

Jeg kan personlig anbefale:

Jod av den typen AW anbefaler (aksellerer avgiftning bl.a. og ikke minst Hematrex, et fantastisk produkt for å støtte lever og vener
bla.a. for de med hemorider / andre problemer med baken.


PRODUKTER JEG IKKE HAR TESTET PERSONLIG MEN SOM SER BRA UT (skal teste endel av disse selv):

-
Liposomalt C-Vitamin (den typen fra Skotland), (se illustrasjon under) kan taes opp 10-20 ganger bedre enn vanlig c-vitamin. AW anbefaler helst ikke å bruke soya som ofte brukes i liposomalt C-Vitamin fra f.eks. Usa og han fraråder sterkt såkalt naturlig smak / natural flavoring.

Denne typen ("Lipolife Gold" med 30 poser herunder av Vitamin C Liposomalt, er ikke soya, men solsikke basert (bedre løsning).
Ikke laget i Kina (som endel c-vitamin er), men produsert i skotland! Virker lovende (ikke soya, ikke "naturlig smak" og produsert i Europa + at prisen og er gunstig:


(se tips om hvordan best handle på nettbutikken som selger c-vitaminet over lengre opp)!

Hvorfor kjøpe Liposomalt?:

FLER PRODUKTANBEFALNINGER FRA SIMEN ang. Finchley:
Jeg er i dialog med eier av Finchley ang. å ta inn flytende zinc som AW anbefaler. I mellomtiden kan dere se denne siden (under utvikling), det er en rekke produkter fra Finchley som ser veldig lovende ut!

OBS! De mest hyppige oppdateringer og kunngjøringer vil komme på siden herunder (Evernote Pågående prosjekt)!
Valutakursene (ikke lenger oppdatert ):

£: Oppdatert Pundkurs (Ikke lenger så aktuelt):Det å klikke i feltene (som illustrert over,
indikerer at man velger og godkjenner valgene.
Delivery Adress = Leveringsadresse, Billing Adress = Fakturaadresse + at du lenger ned på siden og må klikke i feltene Terms and Conditions
(2 felt at man godkjenner der Shipping metoden og Shipping Policy)
Andre Sparetips GENERELT:
La det gå sport i å spare, så lenge det ikke går utover kvaliteten. Handle best kvalitet til rimeligst pris. Det er ingen skam snarere en hedersbetegnelse å være bevisst konsument / forbruker.
Ta styringen selv slik at butikker blir påvirket til å selge inn mer økologiske produkter. Når fler handler økologisk går prisene ned. Ica i Sverige selger nå kun økologiske bananer takket være bl.a. bevisste forbrukere:


Vær sparsommelig med alle kosmtikkproduktene du handler. Produsentene har laget alle hull og åpninger for tuber osv. mye større enn nødvendig. De speukuler da i at du skal bruke mer enn det som er nødvendig (f.eks. tannkremtuben). Detter er systematisk grådighet fra produsentene som medfører sløsing og mer forsøpling av miljøet. Her kan du spare inn mye:

Ill. over. Det aller rimeligste og beste er å lage tannkremen selv. Det nest beste er tannkremer som dette (m. naturlige råvarer / øko), men uansett ikke sløs med den.

Ikke spar for enhver pris. Handle kortreist når du kan, rett fra bonden. De som dyrker økologisk har fortjent en retferdig pris og man bør støtte disse.

Så om du trodde f.eks.at alt av økologisk var mye dyrere så håper jeg du har fått et mer nyansert syn på det. Til syvende og sist er det også et regnesykke dette med helsen og hvordan en føler seg også gjennom et liv.

Til slutt. Håper du får glede av rabattene og tipsene her og sprer dem videre og jeg oppfordrer deg kun til å handle det du virkelig har bruk for. Hilsen Simen (bildet under):


Foto over, portrett av Simen Myrberget (det er jeg som er redaktør av denne nettsiden) tatt av Bente Storsveen Åkervall i fob. med intervju med Simen Myrberget


Hvordan handle bl.a.B12 fra England, er vurdert av helhetlig helseveileder og kostholdsveileder Simen Myrberget, det må taes forbehold om feil og evt. at endringer i vilkår, toll osv. kan forekomme uten varsel
Klikk på facebook-logoene for å anbefale "B12 fra Global Healing" videre for andre venner på Facebook:
Takk for at du sprer dette! :-) Du vil også få mange gode tips på facebooksidene under her (anbefalt av Simen Myrberget):
ANBEFALT AV SIMEN MYRBERGET www.ispar.no:Facebookside for denne nettsiden www.helseveien.no: